content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

09 May

Kötülere ve Kötü Gidişe, Türk Gençliği Dur Diyecek

Kötülere ve Kötü Gidişe, Türk Gençliği Dur Diyecek
T.C.Devleti kurulduğundan buyana,yapıldığı halde bu kadar göze batmazken, son 15 yıldır ve halen kendinden başkasını düşünmeyenlerin kurup işlettiği televizyonlar başta olmak üzere,radyolar ve gazeteler 7/24 yaptıkları algı yayınlarıyla sağ gösterip sol vurarak, ülkemiz içinde olduğu gibi,komşu ülkelerde kargaşa, huzursuzluk,ölümler,sürgünler,tacizler ve tecavüzler yaşanmasına ikballeri uğruna göz yumanlar ile ihanet odaklarına alet olanların ameli,er yada geç ayaklarına dolanacak..!
*****
Allah,ülke ve insan dostlarınca kurulup işletilen ve sayıları bir elin beş parmağını geçmeyen televizyon,radyo ve gazeteler her türlü baskıya rağmen yılmadan,usanmadan azim ve kararlılıkla doğruluğundan emin oldukları hiç bir konuyu gözardı etmeden, memleketin ve milletin birliği,dirliği ve bölünmez bütünlüğü için inandıkları Allah yolunda çalışarak, kendinden başkasını düşünmeyenlerin yalanlarını,yanlışlarını,iftiralarını belgeleri ve bilgileriyle halkına anlatarak hem kendileri,hemde cennet vatan ülkemiz ve insanlarımız kazanacaktır..
*****
Rahmetli devlet ve millet adamı Muhsin Yazıcıoğlu Kur’anı Kerim’den aldığı feyzle” "İnsana dayanma er geç ölür, Ağaca dayanma er geç kurur, Duvara dayanma mutlaka yıkılır . Bir tek Hakka dayan o bakidir. Ne diyeceksen,ne isteyeceksen benden iste diyor yüce Allah yarattığı kullarına rehber olarak gönderdiği Kur-anı Kerim’inde.
*****
Kurtuluş savaşında,Çanakkale’de,açlığa,yokluğa ve yoksulluğa rağmen dil,din ırk ve renk ayrımı gözetilmeksizin yek vücut olarak,var gücüyle istilacı şer güçlere karşı, devletine ve milletine karşılıksız sevgi ile bağlı aziz Türk milleti, Türkiye cumhuriyeti devletini, dünyanın en stratejik noktasında kurarak, milletine ana vatan yapmış dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey Türk Gençliği” Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
*****
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.
*****
Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
*****
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
*****
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
*****
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!diye noktaladığı hitabesinde;
Türk milletinin vatanına bağlığını sergiledikleri olağanüstü insani performanslarıyla yedi düvele gösteren Allah dostu sevk ve idaecilerimizle aziz milletimiz ve geleceğimizin tek umudu Türk gençliğinin, kötülere ve kötü gidişe dur diyeceğine olan inancımız ve güvenimiz tamdır diyor,saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Kötülere ve Kötü Gidişe, Türk Gençliği Dur Diyecek

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank