content

03 Oca

Kitabın Arka Kapak Metni

*YAŞAM YOLUNDA YALNIZ KALMAYIN…*
Çağımız, son yüzyılın teknolojik devrimleriyle farklı adlarla anılmaktadır. Kimileri teknoloji çağı, kimileri bilgisayar çağı, kimileri bilgi çağı tanımını uygun görürken, kimileri de iletişim çağı demektedir.

Teknoloji ile birlikte dünyanın küresel bir köy haline dönüştüğü, bilginin mal ve hizmetlerin anında kıtalar ötesine ulaştığı sanal dünyanın hemen her alanda etkin olduğu bir dünyada, iletişim olmazsa olmaz bir alan haline gelmiştir.

Dolayısıyla iletişim kurma, kurabilme bir zeka algılaması olarak da benimsenmiştir. Başarılı olma, ekip çalışması, etkin olma, popüler olma doğru bir iletişim stratejisi benimseme ve uygulama ile olanaklı hale gelmiştir.

Yazılı ve görsel medya argümanlarının kullanımı, propaganda faaliyetleri bireysel ilişkilerde kitle iletişiminde kurumsal iletişimde ön plana çıkmıştır.

Siyasi, sosyal, ekonomik, askeri, kültürel, dini hemen her alanda yönetim alanına  aday olanlar, yaptıkları ile fark edilme ve seçim kampanyalarıyla da dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışırlar.

Temelinde bir ikna süreci olan iletişim konusuna önem verenlerin fark edilmesi de kolay olur. Sürecin lehte sonuçlanması için adayın "doğru" tanınması ve diğer adaylardan "farklılaşması" gerekir.

Her insanın; etkili iletişim yöntemleri ve seçim kazanma stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasında yol haritasına ihtiyacı vardır.

Bu kitap, kendinizi, karşıdakini, amacınızı daha iyi anlayabilmek ve neler yapılması gerektiğini, Dünya ve Türkiye gerçekleri ışığında ele alan bir çalışmadır.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank