content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Kas

Kapatma Saçma Yaşatma Harika

Orduspor, Ordu’nun ulusal ve uluslararası 50 yıllık tek markası. Kapatamayız, kapatmayı konuşamayız, konuşmayı ağzımıza yakıştıramayız, bu markaya gönül vermiş on binlerce taraftarımıza izah edemeyiz, bu markaya emek vermiş ter ekibinin hakkını ödeyemeyiz.

Nereden baksanız kapatma çok saçma yaşatma harika

Gelişmiş ülkelere gittiğimizde hikayelerini pazarladıklarını görüyorsunuz, yüzlerce yıllık; bina, kaldırım, sanat eseri, başarı hikayesi vb.

Bunu birazda şöyle ifade etmek mümkün: batılılar tamamen hikayesi olan işlere kanalize olmuş durumdalar, gerisini angarya görüyorlar, “bakın ne güzel gökdelenler yaptık” diye bir anlatıma girmiyorlar.

Dünya bu durumdayken kapatmayı değil yaşatmayı seçmek gerekiyordu, öylede yapıldı. Emeği geçenlere ve katkı verenlere teşekkür ediyorum. Yaşatmak zordur; emek ister, fedakarlık ister, uzunca bir yolculuk ister, istikrar ister. Yok etmek kolaydır; aday çıkmaz, kayyuma kalır, zaten şehrin üst yönetimi takımdan ümidini kesmişler, kongreye gelme nezaketini bile gösterememişler, televizyonlara çıkıp Ordusporumuzla ilgili sokak ağzıyla abuk subuk konuşuyorlar, maçlarına da gelmiyorlar, kapatırsınız olur biter.

Kongreye gelmeyen kamu üst yönetimi ve şehrin önde gelenleri kapatmacılar hanesine yazıldı, tarihin unutulmayacak hafızasına kaydedildi, zamanı gelince gereği yapılmak üzere gereken not düşüldü.

Ayrıca, Güzelorduspor, Altınorduspor gibi takımlarımıza da bu şehrin ihtiyacı var, ancak maalesef bu takımlarımıza da bu tartışmanın içine atarak zarar veriyorlar.

Falan maça vekil gitmiş Orduspor’umuzun maçına gitmemiş tartışmasını da doğru bulmuyorum. Zira milletin kendisi maçlarımıza geliyor, vekilin gelip gelmemesinin ne önemi var ki. Milletin gerçek vekili olsa geleceği yeri bilir zaten

Hazreti Allah yanlış yapmaktan hepimizi korusun. Yanlış; yapan için en büyük ceza sabreden için de mükafattır, ilahi adalet gereği yanlışlık kimseye de sermaye olmamıştır, olmayacaktır da. Şunu da hemen söylemeliyim ki hiçbir yanlış tek taraflı değildir. Şimdi; Orduspor yönetiminin de taraftarımızın da şehrimizin yöneticilerinin de; söylentileri, atışmaları, afaki konuşmaları bırakıp sadece sportif başarıya yani işimize odaklanma zamanı.

Bu durum Orduspor’un sorunlarının çözüldüğü anlamına gelmiyor; kalıcı, yapıcı, kucaklayıcı, sevgi ve ter temelli bir mücadele devam ediyor.

Bundan sonrası ile ilgili düşüncelerim:

  • Basketbolda ideale yakın bir takım kuruldu, karakterli bir teknik heyetimiz var, var güçleriyle mücadele ediyorlar, halkımızın salona gelmelerini bekliyorlar. Bu cumartesi saat 14.00’te Durugöl Spor salonunda maçımıza tüm halkımız davetli.
  • Voleybolda takımımızın eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz, karakterli sporcularımız ve teknik heyetimiz var, maçlarımızı Atatürk Spor Salonunda oynuyorlar. Bu Pazar saat 13.00 te sahamızda Bafra belediyesi ile maçımız var, tüm halkımız davetli.
  • Akademi liginde 5 takımımız her hafta bölgesel ligde maçlarını oynuyorlar. Bu hafta Giresunsporla maçlarımız.
  • Futbol takımımız inşallah bu badireyi atlatacak, bu hafta Hatay Payasspor’la deplasmanda oynuyoruz, dualarınızı bekliyoruz.
  • Yönetimsel eksikliklerimiz var, inşallah en kısa zamanda telafi edeceğiz.
  • Sabırlı olmamız gerekiyor. Trabzonspor Şenol GÜNEŞ ve ekibine sabır gösterebilseydi kanaatim o dur ki Trabzonspor bugünkü Beşiktaş olurdu. Biz de aynı şekilde teknik ekibimize sabır göstermemiz gerekiyor. Turgut KURAL hocam uzun yıllar Şenol hocanın yardımcılığını yapmış, futbolda karakteri istikrarı kişisel olgunluğu önemseyen ve sürekli yükleme yapan değerli bir arkadaşımız. Sabredebilirsek güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyorum.Tüm bunları yapabilmemiz için yardımlarınıza ihtiyacımız var. Nasıl mı?
    • En büyük yardımı maçlarımıza gelerek yapabilirsiniz. 18 yaş altı ücretsiz. Ailelerimizden istirhamım çocuklarınızı alın maçlarımıza gelin, siz biletinizi alın çocuklarınız bizden olsun.
    • Altyapıya, futbol okulumuza malzeme ihtiyacımız var, az veya çok direkt malzeme ödemesi yaparak katkı verebilirsiniz.
    • Her ay 50’si sporcu, 15’i teknik adam ve 5’i çalışan olmak üzere 70 can’a ödeme yapıyoruz. Ödeme yaptığımız insanların direkt hesabına yatırarak katkı verebilirsiniz.
    • Mutfağımızda sabah, öğle ve akşam ayrı ayrı olmak üzere günlük ortalama 70 kişilik kahvaltı ve yemek çıkıyor. Bir mutfağın ihtiyaç duyacağı her türlü malzeme katkısında bulunabilirsiniz.

    Gördüğünüz gibi Orduspor’a yardım yapmak dipsiz bir kuyuya taş atmak gibi bir şey olmadığı gibi nereye yardım ettiğinizi net bir şekilde gözlemleyebileceğiniz kadar da şeffaf.

    Sporcularımızın, teknik ekiplerimizin çalışanlarımızın tamamı (basketbolda 1 sporcumuz hariç) yerli ve bu sokağın veya bu memleketin çocukları.

    Özet: Orduspor yaşayacak, katkı verenler gurur duyacak…

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank