content

06 Kas

İşte Oda TV’nin Karanlık Yüzü

Dünkü manşetimizi haberleştiren Odatv adlı site “Darbeye zemin hazırlayan kararın altında Erdoğan'ın imzası mı var?” diye manşet attı.

Haber yaparken her zaman yaptığı gibi bir dizi yalan ve iftirayı sıraladı.

YALAN 1

Yalancı, provokatör Odatv adlı site, gazetemizin “Erdoğan'ın akıl hocası” olarak nitelediği Kadir Mısıroğlu'na ait olduğunu yazdı.
Muhterem Kadir Mısıroğlu ağabey, Saygıdeğer Başkan'ımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin ‘akıl hocası' mıdır orasını bilemeyiz. Bunu Oda tv de bil(e)mez. Çünkü bunu bilmeye ne akılları, ne de kapasiteleri yeter. Onlar sadece kendilerine üfürüleni yazar. O da bilgi değil, zandır.

Gazetemizin sahibi künyesinde yazılıdır. Okuma yazma bilenler alır okur ve öğrenir. Üfürerek, yalan haber yazarak ancak Odatv gibi rezil olunur.

YALAN 2

Odatv namlı tahripçi, tahrikçi ve karanlık site, tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun başyazarımız olduğunu yazmış. Başyazarımız olsa şeref duyacağımız Kadir Mısıroğlu başyazarımız değildir. Sadece zaman zaman makalelerini telifsiz olarak tefrika ediyoruz o kadar.

YALAN 3

Oda tv arşivine baksa ‘İslamcı medyanın Hükümeti eleştiremeyeceğini' 40 kere yazdığını görür. Biz yanlış olduğunu düşündüğümüz bir haberi yayınlayınca da hemen konuyu çarpıtarak, iktidarla bizi karşı karşıya getirmek gibi bir terbiyesizliğe yönelmektedirler.

AK Parti yanlış yapamaz mı? Yapar!
AK Parti yanlış kararlar alamaz mı? Alır!
AK Parti'ye vahiy mi geliyor? Hayır!
AK Parti'nin böyle bir iddiası mı var? Yok!
AK Parti, CHP mi ki eleştirilemesin? Değil. Zira ülkemizde ne 1950 öncesi tek parti faşizmi hâkim, ne böyle bir arzu var.
Biz gazeteciyiz, Odatv gibi fırsatçı ve ifsatçı değil.

Biz bizden olanın hatasını gördüğümüzde onu dostça uyarırız, Odatv gibi saldırmayız.

Biz doğru yapanın doğrusuna bizimle aynı düşünce veya inanç grubundan değil diye görmemezlikten gelmeyiz. Odatv gibi iyi ve doğru davranışına saldırmayız, fesat konusu yapmayız.

Biz Bakara 120'de beyan buyrulanın bilincinde ve Hucurat 6'daki ikazın izindeyiz. Hiçbir zaman ODATV gibilerin tahriklerine kapılmaz, yalanlarına itibar etmeyiz.

Bu durumda ODATV gibi müfsid sitelerine düşen şey, karanlık araçlarını yalamak düşüyor.

BU ÜLKE SARHOŞ SOFRALARINDAN İDARE EDİLMİYOR

Recep Tayyip Erdoğan dünyanın en önemli devletinin Reisi'dir. Dilediği herkesle her konuyu istişare eder. Nihai kararını verir ve tatbik eder. Devletin sarhoş sofralarından idare edilme devri çok gerilerde kaldı.

Zira bu devlet artık akılla, bilgiyle tarihi tecrübe ve dünyanın geleceği göz önünde bulundurularak idare edilir, kararlar verilirken her zümreden insanla istişare edilir.

Yeni Söz gazetesi millet ve onun inancının müdafiidir. Yanlış olduğuna inandığını haber yapar.

Birileri gibi İngiliz'e çanak tutmaz. Bâtıla öykünmez. Hakkı üstün tutar. Doğru olduğuna inandığını haber yapar. Devleti yönetenleri bilgilendirir. Maksadı odatv gibi aşağılamak, kışkırtmak, ona buna kara çalmak, yalan yazmak değildir.

IlluminatiWatcherDotCom-Yuck-Chainz-Wayne-1

Böyle olmayı Odatv'cilere de tavsiye ederiz ama onlar bunu be-ce-re-mez-ler!

Bunu anlamak için tercih ettikleri logoya bakmak yeterli!

 

MESELEYİ BİRAZ DAHA DERİNLEŞTİRELİM

Eski zamanlardan beri insanların, özellikle antik Yunan ve Romalıların, acımasız bir tanrı olarak Satürn gezegenine taptıkları bilinir. Satürn gezegeni ve onun simgesi olan küp, Masonların en önemli kült simgeleri arasındadır. Yine Mısır mitolojisinde ISIS (Yani DAEŞ'in İngilizce yazılışı) Satürn'ün büyük kız kardeşi olarak kabul edilir.

“Ben ISIS'i, bu ülkenin kraliçesi. Mercury'nin emrindeyim. Kimse benim koyduğum kuralları çiğneyemez. Ben tanrıların en eskisi olan Satürn'ün ablasıyım.”

Eski Mısır'da Seth, barışçıl ve sevilen tanrı Osiris'i öldüren tanrı olarak bilinir. Aynı zamanda öldürdüğü Osiris'in kardeşidir. Hikâyenin geri kalanını yazarımız Ömer Kayani'den iktibas edelim:

“Seth Osiris'ten kurtulmak için bir plan yapar. Kardeşinin ölçülerine uygun bir tabut yaptırır. Bir şölen düzenler ve Osiris'i de o şölene davet eder. Şölenin en sonunda önceden yaptırdığı tabutu çıkararak bu tabutun kime uyarsa ona verileceğini söyler. Herkes dener ve tabut sadece Osiris'e uyar. Bunun üzerine Seth hemen tabutun kapağını kapatır ve Osiris'in içinde olduğu tabutu Nil'e atar. Osiris'in kız kardeşi/karısı Isis kocasını aramaya başlar.

Sonunda tabutunu bulur ve onu da alıp Mısır'a döner. Cenaze töreni yapmak için tabutu bir bataklığa saklar. Seth avdan dönerken tabutu bulur ve çok sinirlenir. Osiris'in vücudunu tabuttan çıkarıp parçalara böler ve Mısır'ın çeşitli yerlerine dağıtır. Isis bu parçaları teker teker bulur. Bir parçası eksiktir.

Buna rağmen sihir ve büyü gücünü kullanarak dağılmış parçalarından Osiris'i canlandırır. Isis ve Osiris'in Horus adında bir çocukları olur. Horus büyüyünce Seth'e savaş açar. Bu savaşın sonuçları çeşitli şekillerde anlatılmakta. Bu savaşın sonucunda Osiris - yer altı dünyasının kralı, Horus yaşamın kralı, Seth ise şeytanlık ve kötülüğün kralı olarak kabul edilmeye başlanmıştır. Nihayet Horus babasının öcünü alır. Set'i yener ve onu Sahra'ya gönderir.”

İşte bu antik Mısır tanrısının sembolü yine siyah küptür. 

Ekran Alintisi
Satürn simgesi aynı zamanda İsrail bayrağında da bulanan ama 6 köşe ile sembolize edilen küptür.
Odatv'nin logosunda da yer alan küp filmler ve sinemalarda nasıl yer alıyor?
Biz bu karanlık ODA'nın tüm hikâyesini biliyoruz. Israr ederlerse bir gün ona da sayfa ayırırız.

İşte oda TV ile logo kardeşliği yapan şirketler: 

İşte size Oda TV'nin kendisine logo olarak seçtiği kara küpün anlamı. Bu karanlıkların içinde kaybolmak çok kolaydır. Kurulduğu günden beri Türkiye'de sitenin sembolüne yakışan şekilde yalan, kışkırtma, çatıştırma görevi ifa eden Oda TV son olarak yaptığımız bir haberi kışkırtma amacıyla kullanmaya kalkmıştır.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank