content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

30 Ara

Her Taraf Yangın Yeri…

Dünya’nın çivisi, iyice çıktı. Her tarafta; kan, gözyaşı, şiddet, terör, açlık ve sefalet kol geziyor. Çocuklar, kadınlar, yaşlılar, masumlar ölüyor. Beldeler, ülkeler, harabeye dönüyor.

1- İnsanların, nasıl olup da böylesine canavarlaştığını, tüm insani vasıflarını kaybettiğini anlamak çok zor. Bu ne biçim bir beyin yıkama metodudur? Bu ne iğrenç uygulamadır? Böylesine hain, acımasız, vicdansız tetikçiler ve canlı bombalar, nasıl üretilmektedir? Bir insan, nasıl olup da, böyle bir robot haline gelmekte; gözünü kırpmadan, hiç tereddüt etmeden, hiç tanımadığı masumları katledebilmektedir?

2- Peki, bu vahşetin sağladığı bir yarar var mıdır?

  1. a) 15 Temmuz’da, 240 masum öldü, yüzlercesi de yaralandı. Ülke kaosa sokuldu. Yüz binleri aşan insan işsiz, aşsız kaldı. On binlercesi hapse girdi. Milyonu aşkın mağdur kitlesi doğdu. Silahlı kuvvetlerimiz, polisimiz, eğitim sistemimiz, mülki idaremiz, yargımız, ciddi ölçüde zaafa uğratıldı. Ekonomimiz, turizmimiz, ihracatımız, her şeyimiz çöktü.

Peki, bu ihanet, düşmanlarımızı sevindirmek dışında, ne işe yaradı?

  1. b) Beşiktaş’ta, Kayseri’de ve (bir yıl içinde) yirmiye yakın yerde, bombalı saldırılar yapıldı. Çok sayıda evladımız şehit oldu. Ne sonuç sağlandı? Türk Milleti, diz mi çöktü? Terörle mücadeleye son mu verildi? Aksine, Millet, daha bir şahlandı; Ülkesine, ordusuna, polisine daha fazla sahip çıkmaya başladı.
  2. c) Rus Büyükelçisi öldürüldü de, ne sağlandı? Halep’e huzur mu geldi? Halep’te yaşayanlar, kurtuldu mu?
  3. d) Orta Doğu; Uzak Doğu; Afrika; Afganistan, Pakistan; hatta Avrupa (Fransa, Almanya vs.) her tarafta, aynı iğrenç, insanlık dışı saldırılar gerçekleştiriliyor. Masumlar ölüyor, yaralanıyor, sakat kalıyor. Niçin, kimin çıkarı için?

3- Aslında; bu hainlerin, iğrenç yaratıkların iplerinin kimin elinde olduğunu, hepimiz biliyoruz. Finans, enerji, silah, uyuşturucu, ilaç, gıda, medya, zirai ilaç vb. tekellerin sahibi baronları yöneten, İLLUMİNATİ çetesi ve emrindeki “Siyonist / Evanjelist” güruhu. Sapık inançları adına, güya “Tanrıyı kıyamete zorlayacak” ve ARMAGEDON’a gidişi, MESİH’in gelişini, hızlandıracaklar. Kontrollü Kaos uygulaması ile amaçlarına ulaşacaklar.

  1. a) İnsanlar ölmüş, masumlar perişan olmuş, ülkeler yakılıp yıkılmış, hiç umurlarında değildir. Zira, bunlar, kendilerinin dışındakileri insan olarak kabul etmezler. Tanrı sadece kendilerine aittir. Diğer insanları, kendilerine köye olsunlar diye, yaratmıştır.
  2. b) Tüm terör örgütlerini kuran ve yönetenler bunlardır. Beyin yıkama operasyonlarını yürüten ve canavarları üretenler, bunlardır. Kitleleri, GDO’lu gıdalarla, zehirli tarım ilaçları ile, zararlı ve müthiş yan etkileri olan ilaçlarla, zehirleyenler de bunlardır. Amaçları, “istenmeyen ırkların yok edilmesi”, Dünya nüfusunun azaltılması, bazı ırkların kısırlaştırılmasıdır. Kısacası, HİTLER’in planını, daha da acımasız olarak sürdürmektedirler. (Zaten, Hitler’e de, en büyük desteği veren bunlardı.)

Ey zavallı kukla. Aklını, vicdanını, inancını, insanlığını kaybetmiş, canavar. Kimin uşağı olduğunu idrak edemeyen, ahmak. Tekbir çekmek, seni Cehennemin en derin kuyusuna atılmaktan kurtarır mı? Ve de, seni kullananların, o azaptan kurtulmana bir yararı olabilir mi?

NOT: Şüphesiz, bu kötü tablodan çıkmak için; iktidarın, liyakatsiz kadroları, tasfiye etmesi; İstihbaratı çok güçlendirmesi (elbette ehil elemanlarla), Başkanlık için sarf ettiği enerjiyi, terörle mücadele için harcaması, gerekmektedir. Ne yazık ki; bu kadar olaya rağmen; ne istifa eden vardır, ne de azledilen...

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank