content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

16 Oca

Harika UFUK Çukurova Tüyap 9. Kitap Fuarında Kitaplarını İmzalıyor

Gazetemiz köşe yazarlarından eğitimci şair yazar Harika Ufuk Çukurova Tüyap 9. Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu. Bu yıl dokuzuncu yılı olduğundan  9 gün sürecek. 9 Ocak- 17 Ocak 2016 arasında yapılan bu fuar yeni yılın ilk kitap fuarı olma özelliğini de koruyor. Hafta sonu da yazı kurulunda bulunduğu Adana’nın en uzun soluklu edebiyat dergisi olan 807 F’deki  Söylem’in  GetAttachmentstandında imza günlerine devam edecek.

Söylem Dergisi fuara yakın zamanda kaybettiğimiz Adanalı dünya çapında büyük yazarımız anısına hazırladığı Yaşar Kemal Özel Sayısı ile katıldı. Bu sayıda da yazarımız Harika Ufuk’un “Çukurova’nın Gururu Yaşar Kemal” başlıklı yazısı bulunuyor.

Mahmut Makal, Cezmi Ersöz, Öner Yağcı ve Arif Keskiner gibi güçlü kalemlerin yer aldığı dergiyi Adanalılar çok beğendiler. Yaşar Kemal’in yeğeni roman yazarı Zeki Yücel de standa uğrayarak Söylem Dergisi’nin sahibi Mehmet Çetinkaya’ya  ve yazı kuruluna GetAttachmentççok teşekkür etti.

Çukurovalıların yoğun ilgi gösterdikleri Çukurova Tüyap 9. Kitap Fuarı Cumartesi günü sabah saat 10.00 açılacak, akşam ise 20.30’da kapanacak. Pazar günü kitap fuarının son günü olduğu için sabah yine 10.00’da açılacak ama 19.00’da kapanacak.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank