content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

23 May

Hani Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin Di..!

45 çocuğa Norveç’te bir okulda tecavüz etseler,o kurum sonsuza dek kapatılır,bırakın kurumda çalışanları, kurumda bağlantısı olanlar dahil olmak üzere tutuklanır,toplamda 100.000 sene hapis cezası verilir….
*****
45 çocuğa İran’da bir okulda tecavüz etseler,o kurum tarihten silinir,çaycısına kadar idam cezası verilir,geri dönüşü olmaz….
*****
45 çocuğa Japonya’da bir okulda tecavüz etseler,olayla ilişkisi olan herkes tutuklanır,suçlu olmayanlar dahil olmak üzere toplu olarak hepsi intihar eder,utançlarını bu şekilde gösterirler….
*****
45 çocuğa Meksika’da bir okulda tecavüz etseler,olayla ilişkisi olan olmayan herkes,daha devlet harekete geçmeden çöle götürülür,cezaları ağır bedellerle ödetilir,bir daha değil yapmak,konuşmaya bile kimse cesaret edemez….
*****
45 çocuğa Türkiye’de bir okulda tecavüz edilince,ebeveynler ses çıkarmaz,soruşturmayı yürüten savcı görevden alınır,kurumu suçlamamak gerektiği devletin üst kademelerince belirtilir,olay mümkün olabildiğince basından gizlenir,örtbas edildiği kadar edilir,ileride olabilecek vakalar için teşvik haline dönüştürülür….
*****
45 çocuğa tecavüz etmenin Allah katında cezası cehennemdir…
*****
Tecavüz eden,göz yuman,ses çıkarmayan,savcıyı görevden alan,örtbas eden,gazetesinde manşet geçmeyen,suçu savunan,kurumu savunan herkes sonsuza dek yanacaktır…
*****
301 Ana Kuzusu, Norveç’te bir maden ocağında ihmalden hayatını feci şekilde kaybetse o kurum sonsuza dek kapatılır,bırakın kurumda çalışanları, kurumda bağlantısı olanlar dahil olmak üzere tutuklanır,toplamda 100.000 sene hapis cezası verilir….
*****
301 vatan evladı, İran’da bir maden ocağında akıl almaz bir ihmale kurban gitse,o kurum tarihten silinir,çaycısına kadar idam cezası verilir,geri dönüşü olmaz….
*****
301 yiğit Japonya’da bir maden ocağında göz göre-göre vefat etse,olayla ilişkisi olan herkes tutuklanır,suçlu olmayanlar dahil olmak üzere toplu olarak hepsi intihar eder,utançlarını bu şekilde gösterirler….
*****
301 değil,bir evlat,baba,kardeş,dayı, Meksika’da bir maden ocağında hakkın rahmetine kavuşsa,olayla ilişkisi olan olmayan herkes,daha devlet harekete geçmeden çöle götürülür,cezaları ağır bedellerle ödetilir,bir daha değil yapmak,konuşmaya bile kimse cesaret edemez….
*****
301 vatan evladı,ana kuzusu Türkiye’de Soma maden ocağında da göz göre-göre gelen kazada değil,resmen cinayetle hakkın rahmetine kavuştu,ebeveynler yandı,yakıldı,acıları ıstırapları arşı alayı titretti,bırakalım Türkiye’yi ayağa kaldırmayı,acılı aileler dışındaki Soma’lıyı dahi acıtmadı ki Türkiye genelinde halk olaya tepki göstersin.…
*****
Ne Soma’lı ne Türkiye ses çıkarmadı, kurumu,işvereni,korumak gerektiği devletin üst kademelerince belirtildi,olay mümkün olabildiğince basından gizlenmeye çalışıldı,örtbas edildiği kadar edildi,ileride olabilecek vakalar için teşvik haline dönüştürüldü….
*****
301 vatan evladının,ana kuzusunun göz göre-göre feci şekilde ölümlerine sebep olmanın Allah katında cezası cehennemdir…
*****
Bariz ihmal sonucu feci şekilde yaşanan 301 canın ölümüne göz yuman,ses çıkarmayan, örtbas eden,gazetesinde manşet geçmeyen,suçu savunan,kurumu, savunan herkes gibi sadece kara parayla,kızıl yetim hakkıyla güç sahibi olanlar kul nezdinde zaten değil de,Allah indinde gelmişi,geçmişi ve gelecek nesilleri sonsuza dek toplumda lanetlenerek boynu bükük yaşacak ve yanacaktır….
*****
Geleceğimizin umudu diye ahkam kestiğiniz 45 çocuğumuza,evladımıza cinsel taciz uygulanıyor,ama siz idareciler başta olmak üzere aziz milletimizin kılı kıpırdamadı ve halende kıpırdamıyor.
*****
301 ana kuzusu işverenin ve sahip çıktığı günümüz iktidarının büyük ihmali sonucu feci şekilde yaşamını yitiriyor.Anaları,bacıları eşleri ve yakınlarının feryadı göğü inletiyor,arşı sallıyor.Ne Soma’da ve Somalı’da, nede ülkemizde ve insanlarımızda tık yok…
*****
Bırakın halkı kandırmaya yönelik palavra atmayı…Hani, aziz Türk milleti ve Türk devleti için birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için di… Söz konusu şeref ve haysiyet olunca ortalık ayağa kalkardı kalkacaktı,kalkmalıydı..Ne oldu,nereye gitti,nereye gönderildi milletimizin ve devletimizin şiarı olan bu veciz söz,diğerleri gibi rafa mı kaldırıldı..
*****
Demek ki haram ve kara parayla güç sahibi olanların ve bir avuç yandaşlarının kişisel çıkarı, ikbali söz konusu olunca, bir değil 301 can, 45 gelecek onurumuz ve gururumuz diye ahkam kestiğiniz cinsel istismara uğramış evlatlarımızın onuru,gururu,namus ve şerefi hiçe sayılıyor, askıya alınabiliyor.
*****
Kişisel çıkar söz konusu olduğunda, Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin tartışma dahi kaldırmayan ve kaldırmayacak olan köklü ve asla değiştirilemez olarak aziz milletimizce kabul görmüş olan veciz sözümüz,anayasamız,yasalarımız yok hükmünde sayılabiliyor…Daha ne denebilir ki;Allah cennet vatan ülkemiz ve aziz milletimizin sonunu hayreylesin diyor,saygılar sunuyorum…
Ahmet Yenin
Hani Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin di..!

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank