content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Ara

Gelir Yok Konuşan Çok

Çocuklarla konuşuyoruz, Orduspor olarak ne kadar gelirimiz var ne kadar giderimiz var konularında dertleşiyoruz. “Yıllık toplamda şu kadar gelirimiz var ama tamamen hacze gidiyor, yıllık faizlerle birlikte çözüm üretilmez ise borç her geçen gün artıyor” diyorum.

Çocukların tespiti şu: “desene gelir yok konuşan çok” Maalesef öyle, gelir yok konuşan çok.

Diyelim geçen sene paranın nereye gittiği belli değildi, (ki asla öyle değil, tereddüdü olan varsa Başkana 1 lira 1 lira sorar) bu sene öyle bir sorun yok. Bu sene bir lira destek oldun mu? Hayır. Bir maç pirim verdin mi? Hayır. Ne yapıyorsun o zaman?

Kendimizi kandırmayalım, özeti çocukların dediği gibi.

Ben burada fitne oluşturacak konuları yazabilirim ama yazmıyorum. Nasıl olsa kimin aylık hangi kulüpten kaç lira aldığı zamanı gelince açıklanır? Alanlarında verenlerinde burunlarından fitil fitil getirilir.

Orduspora iş adamlarımızın neden destek olmadığı, neden destek olmaktan çekindiği veya küçük rakamlarla destek olanların neden isimlerinin bilinmesini istemedikleri nasıl olsa zamanı gelince ilan edilir.

Haksız yere kamu gelirini çarçur edenlerde, bir şekilde cukkalayanlarda ibreti alem olsun diye sadece Ordu’ya değil tüm dünyaya ilan edilir.

Şu an Ordusporumuza yapılan tam bir boykottur. Tarihte bu boyutta boykotun ne anlama

geldiğini okurlarımızın bir kısmı hatırlayabilir. Yapan eninde sonunda karşılığını bulur.

Stadyuma gelen genelde garibanlardan oluşan seyircilerimizin son mutluluğu neredeyse Ordusporun maçlarına gelmek. Onu da onlara çok görmeye hiç birimizin hakkı yok.

Bir Sayın Cumhurbaşkanı düşünün, Orduspor için stadyum vadediyor, birde yerelde karşılaştığımız muameleye bakınız, düşündürücü elbette.

Burada bir kez daha özetlemekte fayda var:

Basketbolda 1. Ligde, voleybolda 2. Ligde ve futbolda 3. Ligde olduğumuz 2016-2017 sezonunda 3 milyon TL  civarında resmi gelirimiz var.

Bu gelirlerin tamamı hacze gittiğinden bizim kasamıza neredeyse 1 lira girmiyor.

Biz bu sezonu 2 milyon TL ile kimseden 1 lira almadan çevirebiliyoruz. Gelirlerimiz kasamıza girse kendi yağımızda kavrulacak ve kimseye muhtaç olmayacağız.

Basketbolda süper ligde, voleybolda süper ligde ve futbolda 1. Ligde olduğumuzda tahminen resmi gelirlerimiz 3 ligde toplamda 10 milyon TL civarında olacak.

İddia ediyorum: bu 10 milyon TL ile çok rahat 3 kulvarı çevirebilir kendi yağımızda kavrulabiliriz.

O halde tek sorunumuz eski dönem borçları. Hala aynı düşüncedeyim, 200 dairelik bir yapsat ile eski yönetim alacağı ve eski yönetim kefaletiyle alınan faktöring dışındaki borcumuzu temizleyebiliriz.

Ordudaki yöneticilerimize sesleniyorum: lütfen bu sorunu çözmek sizin için emin olun çok kolay, çözün ve kahraman olun. Bunun için yönetimde olmasını istemediğiniz kişilerin değiştirilmesi hiç mesele değil. Yarın Orduspora gönül vermiş insanların yanında farklı bir sevgi bırakmaya ihtiyacınız olabilir. Bu hayat hep böyle gitmez. Bu millet yapacağınız bu iyiliği ve jesti asla unutmaz. Gelin bu adımı atın, kahraman olun, bizde ellerimiz çatlayıncaya kadar alkışlayalım.

Bu haftaya gelince;

Akademi liginde; U15, U16, U17 takımlarımız yendi, U14 ve U19 takımlarımız yenildi.

Bayan basketbol takımımız maalesef 2 sayı farkla yenildi. Mazeret yok önümüzdeki maçlara bakacağız.

Voleybolda Erzurum’u 3-1 yendik

Futbolda Elaziz Belediyespor’a 2-1 yenildik

 

Güzel bir hafta diliyorum tebessümümüz ve neşemiz bol olsun.

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank