content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Oca

Esenyurt’ta Yaşanan Provokasyondur

OSLO görüşmelerinde MİT yetkilisi PKK yöneticilerine ne diyordu? "Kentlere ne kadar bomba soktuğunuzu ve nerelerde olduğunu biliyoruz."Ardından KCK içersinde bilmem ne kadar MİT görevlisi var diye kamuoyuna yansıyan haberleri anımsıyor musunuz?
Ben silahlı saldırının açık açık bir provokasyon olduğuna inanıyorum. Silahlı saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar derhal bulunmalı ve kamuoyunun önüne çıkarılmalıdır. İktidar seçim sürecinde ortaya çıkacak tüm provokasyonlara yönelik kararlı bir mücadele yürütmelidir.
Soru şu: MHP seçim bürosuna saldırı emrini kim verdi ve neden verdi? Silahlı saldırı kimin işine gelir? Bundan kim fayda sağlar? Sorular çoğaltılabilir ve sorulara verilen yanıtlarda saldırının arkasında gücü ortaya koyar.

Esenyurt'ta yaşanan silahlı saldırı nelere yol açar?
1- Esenyurt'ta gerginlik en üste çıkar.
2- Türkiye genelinde özelillek MHP'nin çok güçlü olduğu yerlerde BDP ve HDP  ilçe binalarına yönelik saldırılar yaşanır.
3- Bu saldırılar kimi yerlerde karşılıklı çatışmaya döner.

Son söz: Esenyurt'ta BDP ve MHP yöneticileri derhal biraraya gelmelidir. Birileri buna aracılık etmeli. Türkiye'yi cehenneme çevirebilecek provokasyonlara izin verilmemelidir.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank