content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

19 Oca

Didim’de Megalodonlar

Kızlarının bir erkekle çıkmasını övgüyle anlatan veliler oluyor. Anneleri övüyorlar. Babalar en son duyar. Aslında babalar da duyuyor da duymazlıktan geliyorlar. Nerden geliyorsun babişko? Duymazlıktan.Cinsel dürtüleri artan kızlar, saldırgan oluyor. Zaar derlerdi, aşk kavgayla başlar diye. Bir dürtü bir dürtüyle eşgüdüşe geçer, sonra bu eşgüdüşlerin uyumu ve dürtükler başlar. Sonra bu uyumlu dürtükler kozadan çıkış misalindeki gibi kelebek olurlar.

Kimi zaman tırnaklarını erkek etlerine saplayanları görüyorum. Bu bir alma isteği değil, çoktan almış da sahibin kim olduğunu göstermedir. Kendine bir yaralayış, iz bırakıştır. Sabahları köpekler de iz bırakıyorlar ağaç diplerine. İşaret bırakıyoruz hep. İnsanoğlu hep sidikli.

Esas konum Megalodonlardı. Megalodon hayvanı şimdilerde yok sanırım. Varsa da karanlık diplerinde yaşıyordur okyanusların. Megalodon hayvanı dev bir köpek balığı.

Geçen hafta sonu sahilde oturuyorum. Hava ilkbahar havası gibi. Kahvaltı yapıyorum.. Bir kedi geldi ilkin. Salam dilimlerini yedi. İki parmağımla tutup salam dilimini havada kavisler konkavlar çizerken göz pençe mekanizmasına hayran kaldım sarı kedinin. Ne kadar hızlı, alengirli sallarsam sallayım salamı nokta atışı yapar gibi pençe atışı yapıp ağzına götürmesi bir oluyordu.

Ortadan kayboldu kedi. İki masa ötede bir Alman Terrieri belirmiş, ıslak burnundaki süper hassas algılayıcılar köpekten ayrı bir hayvan gibi kıpırdanıyordu. Epeyce izledim. Kedileri öldürmek ister gibi bir hali yoktu. Hatırlıyordu köpek, hatırlıyordu sadece hayvan olduğunu... Öldürmese de olurdu. Saldırmadı, öldürmedi nihayetinde.

Bir ara Avustralya çoban köpeği göründü başka bir masa yanında. Tembel tembel yattı göründüğü masanın yanında.

Otururken fok balığı geldi aklıma. Bir fok hayvanı Didim açıklarında görülmüştü. Sanırım Akbük tarafında. Sıcak denizler buralar. Ne arardı ki bir fok balığı buralarda. Kesin bir sirkten filan kaçmıştı. Yoksa o soğuk denizlerden mi gelmişti büyük bir sabırla yüzerek? Her iki ihtimal de kötü onun için. Yağlı bir bünye ve sıcak denizler. İntihar etmiştir kesin. Veya edecektir. Gider bir ağa takılır öyleyse.

Şu Didim açıklarında bir megalodon ne güzel olurdu. Turizm gelirlerimiz dibe vururdu. Bana kalırdı buralar.

Megalodon... geçenlerde iki kadını megalodona benzettim. İçimden tabii. Bu megalodon hayvanı plankton, ahtapot, balina, hatta kendi türdeşleri dahil her şeyi yiyordu, eminim. Zaten soy kurumasının sebebi de bu vahşiliği olsa gerek. Megalodon gibi insanlar da vardır, demek istiyorum. Her şeyi yer bunlar. Fakat soyları kurur. Korkunçlar fakat. Boyunuz kadar dişleri olan bir hayvan.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank