content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Şub

Bundan Kötüsü Olamaz…

AKP iktidarı yüzünden ülkemiz tam anlamı ile bir kaosun içine girmiştir.

1- Ülke bölünüyor denemez, zira bölünmüştür. Terör azmıştır. Can ve mal güvenliği tam anlamı ile yok olmuştur. Her gün ciğerparelerimizi kaybetmekte, şehit sayımız artmaktadır. Ve bu durum iktidarın umrunda olmuyor. Zira, kendi evlatlarının bu bölgelere gönderilmesi söz konusu değildir.

2- Yandaşlar dışındaki ve özellikle de ülkesini sevenler tam anlamı ile üzüntü ve ümitsizlik içindedir. Hepimizin ruh dünyası kararmıştır. Yaşama sevincimiz tükenmiştir. Zira, bir ülkenin bundan daha kötü duruma düşmesi ve bundan daha beter yönetilmesi mümkün değildir.

3- İnsanı kahreden bir husus da yönetimin böylesine pervasız olması, ülke çıkarlarını hiçe sayması, yerli yabancı herkesi düşman ilan edip kavga etmesi; boyundan büyük laflar etmesidir. Devamlı konuşan ama hiçbir ağırlığı olmayan bir iktidarın hataları baskıları, yasakları, zulümleri altında ezilmekteyiz.

4- Aklım hiç almıyor. Halkımızın, büyük bölümü nasıl olduda bu kadar dejenere edilebildi? Bu kadar yolsuzluğa, haksızlığa, zulme, hiç sesini çıkarmıyor. Aksine, destek olabiliyor. Kulaklar sağır, gözler kör, diller konuşamaz, mantık yok olmuş, vicdanlar mühürlenmiş halde. Ülke elden gitti sesleri çıkmıyor?

5- Nasıl oluyor da tek bir kişi, tüm ülkeyi kendi hırsları adına böylesine esir edebildi? Kuklaya çevirdi? Her şeye tek başına karar verir hale geldi?

Nasıl oldu da bu toplum Hz. Allah'tan (cc) değil de kuldan korkar hale geldi? Milli, manevi, ahlaki değerlerini böylesine kaybetti, kula kul oldu?

6- Nasıl oluyor da AKP içinden tek bir kişi bile çıkıp doğruları dile getirmiyor? Ülkeye sahip çıkmıyor? Halkın doğruların yanında yer almıyor?

Bu iktidar tarihe tam anlamı ile kara bir dönem olarak geçecektir. Rabbim (cc) vatanımıza ve halkımıza acısın, basiret, feraset ve cesaret versin...

Etiketler : , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank