content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Eki

Benim Oyum Selahattin Demirtaş’a…

9 yıldır CHP üyesi olduğum halde CHP üyesi olarak bu sefer oyumu HDP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Selahattin Demirtaş’a vereceğim…

Türkiye’de 25 milyona yakın Kürt kardeşim var.Türkiye Cumhuriyeti’nde Kürt kökenli

vatandaşlar ben bildim bileli ezildi, horlandı, ayrıştırıldı, ötekileştirildi ve birbiriyle vuruşturuldular. Kürt kardeşlerime Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan sinsilikleri bilmeyen Kürt kardeşim yok. Kürt halkı çalışkan,mazlum ve temiz bir halk. Ben Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadoluyu Defalarca ziyaret ettim.Kürtler çok iyi insanlar ve çok misafirperverler.

İzmirli birisi olarak Dostluk ve barışa destek veren isim Sayın Selahattin Demirtaş’a oyumu vereceğim. Selahattin Demirtaş 77 milyonun adayıdır siyasette  takdir ettiğim tek bir kişidir.

Sayın Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanlığını kazanması halinde Türk ile Kürt arasında ayırım yapmayacağını devalarca dile getiren tek bir aday.Kürt sorunun ancak Sayın Selahattin Demirtaş çözer.

25 milyon Kürt kardeşime ilk deva böyle bir fırsat doğdu.Sayın Selahattin Demirtaş’a ise hiçbir siyasi parti destek vermiyor.

İşin içine kin ve nefret karıştığı için Sayın Selahattin Demirtaş’a Kürt ve Türk kardeşlerimin değerlendirmelerinde yarar var zarar yok…

CHP ve MHP ile birlikte Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren siyasi parti sayısı 14 CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Cemaat’ta destek veriyor arkası sağlam.

Mevcut iktidar Partisinin adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin bütün olanaklarını kullanıyor.Arkasında basın ordusu ve zengin iş adamları var.Bu sebepten dolayı arkasında hiçbir güç olmayan mağdur Sayın Selahattin Demirtaş’a destek için oyumu vereceğim…

Not 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

Not 2: Bu Sıcakta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

 

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank