content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

15 Oca

Basın Bülteni Ve Davet

Adana Siyaset, İş ve Spor Dünyasının renkli siması Kitap Dostu Talat ÖZYÜREK'den muhteşem bir kitap Müjdesi!..

Özellikle siyasi yaşamındaki düzgün duruşuyla Adana Basın Dünyasının yakından tanıdığı Talat ÖZYÜREK; "ÜÇ MAYMUNUN ÖLÜMÜ" adındaki Eseriyle (inşallah) yazın dünyasında bende varım demeye hazırlanıyor.

GERÇEKLER YAZILMALI
"Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum diyerek üç maymunu oynamanın bu sosyal ve şeffaf ortamda reel gerçeklerle bağdaşmadığını dile getiren Yazar Talat AKYÜREK: Artık Türkiye ve Dünyaya olup bitenleri YÜREKLİCE anlatan mazlumların, mağdurların Ve müstezafların Umudu Türkiye CUMHURİYETİ CUMHURUNUN BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN gibi bu ülkenin yazarlarıda GERÇEKLERİ haykırmalıdır.

TÜYAP ÇUKUROVA'DA İMZAGÜNÜ
Yazar Talat ÖZYÜREK, Onuncu Çukurova Tüyap Kitap Fuarı AZ YAYINCILIK C-107 Nolu Stantta Cumartesi, Pazar günleri öğleden sonra kitaplarını imzalayacaktır!
DAVET!
Başta basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm kitap severlere ilanen duyurulur..

AZ STANTINDA TÜRKÜLÜ İMZA

TUYAP Çukurova 10. Kitap Fuarı bütün güzelliğiyle devam ediyor...

FUARIN EN RENKLİ STANTI AZ

Yüzlerce katılımcı var ama Az Standında övünmek gibi olsun bendeniz Yüksel MERT var. Onun içinde orada neşe, sevgi, saygı, türkü, şiir ve muhabbet var.

BİR KİTAP ALANA BİR KİTAP BİRDE DERGİ BEDAVA

Yüksel MERT kitaplarıyla ilgili fuara özel kampanya şöyle: Bir kitap alana bir başka kitap ayrıca birde dergi bedava. Bence bu fırsat kaçmaz!

TÜRKÜ ŞİİR VE ŞARKILI İMZA!
Tıpkı Mevlana gibi Taptuk Emre gibi AZ Stantına gelen kesinlikle boş dönmüyor. Bu gün ziyaretime gelen Kale Ailesinin prensesi Tijen KALE, Şaire kardeşi Hatice Kale, Ömürcan Alp ve Melis Alp Hanımefendiler bir türkü rica edince, sizde söylerseniz bir kuble hep beraber söyleyelim dedim ve kabul etiler.

TÜRKİYE TÜRKÜSÜZ OLMAZ!

Türkiye, Türk(ü)süz olmaz, olamazdı. Eee önemli olan sesin güzelliği yada profesyonellik değil doğal ve yürekten söylemek bizde iddiasız onu yapmaya çalışıyoruz. Buyurun hep birlikte söyleyelim:

TÜM KİTAPSEVERLERE GELSİN

Tıpkı Yunusun dediği gibi:
Biz gelmedik DAVİ için,
Bizim işimiz SEVGİ için,
Gönüller yıkmaya değil,
Gönüller yapmaya geldim" diyorum. Tüm kitapseverleri özellikle çocuklarınızıda alarak kitap fuarına gelmenizi rica ediyorum.

Pardon bizim imza günü her gün saat 11-19:30 arası AZ STANTI C-706 da devam ediyor...

Yüksel Mert Haber

Şimdi Türkü zamanı

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank