content

28 Ara

Ankara’dan bir Bülten, bir Gazete

Bana internet aracılığıyla gelen yayınların sayısında artış var maşallah. Bu yayınlardan ikisinden söz edeceğim bugün. Bunlar bir bülten, bir gazete efendim:

6-B’LİLER BÜLTENİ

Bir vefa örneği olarak, geçmişle bugün arasında kurulan bir köprü. Bu köprünün mimarı  Ergün Veren. Bülten,Eskişehir Ticaret Lisesi 1982 yılı mezunları haberleşme aracı   olarak renkli ve 12 sayfa olarak yayınlanıyor.Haberlerin, yazıların ve fotoğrafların seçimi, sayfalara aktarılışı profesyonel bir anlayışla gerçekleştiriliyor.

Beşinci yıl içindeki Bülten 49.sayısı olarak bize ulaştırıldı.4 yaşının tamamlanışı sevinç ve mutluluğu vardı masamızdaki Bültenin sütunlarında. Bizde buradan kutluyor, tebriklerimizi sunuyoruz.

Bugünün lise öğrencilerine bir hatırlatma, bir soruları var.Şöyle bu soru:Hala yılbaşlarında, sınıfta ad çekerek birbirinize hediye alıyor musunuz?. Bu bir hatırlatmadan, bir sorudan önce, bizim zamanımızda böyle oluyordu, siz de aynı sevgi  ve vefa anlayışı içinde misiniz, şeklinde bir beklenti aktarımı olarak kabul edilmeli.

6-B’LİLER  Bülteninin masamda, ekranımda bulunan 49. sayısında; Prof. Dr. Erman Artun,İrfan Ünver Nasrattınoğlu, Sibel Unur Özdemir, Prof. Dr. Fuad Yöndemli, Yaşire Kartal Sultan Tezişçi, Ergün Veren, Sevgi K.Işık imzaları dikkat çekiyordu.

AHLAT GAZETESİ

Ankara’da 20 sayfayla aylık yayınlanıyor. Ahlat ve bölgesinin sesi olarak kabul ettiğimiz gazete Ahlat Kültür Sanat ve Çevre Vakfı’nın yayın organı olarak okurlarına ulaştırılıyor. 20.yayın yılı içerisinde, 157.sayısı bize ulaştı bu gazetenin.

Ahlat Gazetesinin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü: İlhami Nalbantoğlu, Teknik Danışman:Emre Nasır,Yazışma adresi: P.K.499 Yenişehir-Ankara olarak gösteriliyor.

Jeotermalin nihayet gündeme gelişi manşetten verilirken, Üniversiteden haberler öne çıkarılıyor. Bitlis Valisi Mazhar M Kansu’nun anıları verilmiş sayfalarda. Ankara’daki Diyarbakır gecesi bir başka değerlendirme, haber olarak sayfalara taşınıyor.

Prof.Dr. Muhsin  Doğaroğlu, Recep Acay, Erol Dağlı Ruken Öztekin imzalı yazılar dikkat ekiyor. Ayrıca, A.Turan Kazgöl, A.Kadri Ergin imzalı şiirler, şiir dostaları imzaları olarak görülüyor.

Çorum ilimizin, Osmancık ilçesinde iki günde bir, Bilal Çevrim’in sahipliğinde 8 sayfa ile okurlarının karşısına çıkmakta olan ’Osmancık’ Gazetesi  260. sayısıyla 5.yayın yılına merhaba dedi.

MEHMET NURİ PARMAKSIZ’DAN GÜNÜN SÖZLERİ:

1- Bilgi varlığın özü; fikir aklın gözüdür,

2- Mizah ve nükte zekânın bize hediyesidir,

3- Tahammül sabrın kardeşi; beklemek hasretin ateşidir,

4- İyi niyet sömürülse bile hep kazanandır.

            GÜNÜN HABERİ:

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank