content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Eyl

Adana Yurt Ay-Der’in Çatalatan’da Düzenlediği Piknik Harika Geçti

Adana Yurt Ay-Der’in Çatalan Barajı HES Tesislerinde düzenlediği ilk etkinlik çok büyük ilgi gördü. Yurt Ay- Der Başkanı Nezahat Uçak derneği kurduğu günden beri özverili çalışmalarıyla takdir topluyor. Yurt öğrencileri için düzenlenen piknikte yaklaşık dört yüz kişi bulundu. Adana’nın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe GetAttachmenbelediyelerinin Yurt Ay- Der’e ve çocuklarımıza sahip çıkmakta adeta yarıştıkları gözlendi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü son derece yararlı hizmetleriyle gönüllerde taht kurdu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da göreve geldiği ilk günden beri Seyhanlılar için canla başla çalışmakta, Seyhanlıların çok sevdiği başkan yardımseverliğiyle de dikkati çekiyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de halkın sevgisini hak eden başkanlarımızdan biri olarak yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik Adana’nın en genç belediye başkanı olma özelliğini taşıyor. Toplum sorunlarına duyarlılığıyla tanınan başkan Adana Yurt Ay-Der’in çağrısını cevapsız bırakmadı.

GetAttaAçılış konuşmasını Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gencer’in yaptığı etkinlik oldukça renkli geçti. Halk Oyunları Ekibi muhteşem bir gösteri sundu. Etkinlikte yer alan değerli konuklardan bazıları şunlardır:

Vali Yardımcısı Ali Bezirgân, Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yusuf Baş, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Türkan Eşli, Adana Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten, Seyhan Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fazilet Dabak, Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Hamide Kaya, Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı İdris Dal, Hacette Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi – Ankara Barosu Yasa mmmİnceleme Daire Başkanı – Türk Dünyası Parlamenterler Birliği Siyasi Danışmanı – TBMM Kanunlar ve Kararlar Bürokratı Şeref İba, TC Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Doçent Dr. Sertaç Özer, TC Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Sekreter Vekili Eğitimci Yazar Savaş Özkan, Önce Adana Derneği Başkanı Abdurrahman Sezgin, Adana Ceyhan Doruklular Derneği Başkanı Meryem Abatay Uyan, Adana Orman Bölge Başmüdürlüğü Yangın Başmühendisi Zekeriya Nane, Makine Mühendisi Vedat Karaduman, Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk ve Harika Ufuk'un ön sözünü yazdığım “Benim Yârim Nilüfer Çiçeği- Lien” adlı öykü kitabıyla kısa bir süre önce edebiyat dünyasına adım atan Mustafa Haki Buhari, Şair Burak Ballı, pek çok kurumun müdürleri, müdür yardımcıları, dernek başkanları ve üyeleri, yardımseverler, yurtta kalan çocuklarla görevliler…

GetAttachmentDernek Başkanı Nezahat Uçak; plaket töreninin bitiminde HES tesisleri Müdürü Hasan Kahraman’a mükemmel ev sahipliğinde dolayı çok teşekkür etti. Dernek yönetiminden Gülcan Kültür’ün gayretleri takdire şayandı.

Piknikte çocukların resimleri ve el sanatları çalışmaları da sergilendi. Katılanların ve yurtta yaşayan çocukların çok eğlendikleri gözlendi. Orkestranın çaldığı parçalarla dans edildikten sonra davul zurna eşliğinde halay çekildi. Davetliler iç huzuru içinde oradan ayrıldılar. Bizler de Adanalılar olarak Adana Yurt Ay- Der yönetimini başarılarından dolayı kutluyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Etiketler : , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank