content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

26 Tem

40 Yıllık Bir İhanet Planı!

Evet 40 yıldır devam eden bir ihanet hazırlığından söz ediyoruz. Aslında ucu nereye dayandığı belli olan bir ihanet şebekesinden bahsediyoruz. Ülkemize kumpas kurmak için sinsi sinsi çalışan bir terör örgütü olduğundan şüphemiz yok artık. İşin garibi bu terör örgütünün kandırdığı binlerce masum vatandaşımız bu güne kadar bu ihaneti görmediler, sezemediler.

“Din adamıdır diye, inançlı insanlardır” diye saygı duyduğumuz bu ihanet şebekesi, kurumları ve okulları ile içimize girdi, mahremimize el uzattı, zihinleri bulandırdı; masum insanlarımızı din adına kandırıp ihanetine ortak etti. Ne yazık ki bütün bunları din ve İslam adına yapmaya çalıştı. Gizli bir fitne hareketinin olduğunu ne yazık ki, darbe girişimleri ile öğrenmiş olduk. O kadar sinsi ilerlediler ki en mahrem yerlerimize yerleştiler. Güvenlik güçlerimizin arasına, askerlerimizin, hâkimlerimizin ve devlet başkanlarımızın yakınlarına yerleşip istihbaratımızı çaldılar mahremimizi hain yerlere ulaştırdılar.

40 Yıllık ihanet dedik: 1970 li yıllardan başlayıp soruları çalışmışlar, KPS sorularını elden ele vermişler, askeri okullara girişi ve polis okullarına girişleri kendi kontrollerine alıp buralara gizli gizli yerleşmeye çalışmışlar. İşin özü şu her şeyi mübah sayıp kendi kirli emelleri uğruna insanımızı kandırmış, insanımızı kullanmışlar. “Yedikleri haram, içtikleri haram, hayatları haram!.” 40 Yıllık bir haramın içinde bizi kandırmışlar ve ihanetlerine insanları ortak etmişler.

Hak etmeden sınavı kazanacaksın, hak etmeden memur, amir olacaksın, kopye çekeceksin, sınav sorularını çalacaksın ve bunu 40 yıl boyunca devam ettireceksin. Bunun adına da din- İslam diyeceksin ve meşru göreceksin. Nerdeymiş böyle bir din? Asrımızın âlimi, kanaat önderi, din adamı diye sunduğunuz zat devlete kumpas kurmak için her şeyi mubah görecek, siz de buna alet olacaksınız. Bile bile buna alet olanlar  fitnecidir, vatan hainidir. Ben suçsuzum diyenin de bu fitnenin içinde duhulü vardır.

Evet gerçekten de sapık bir zihniyet, sapık bir ihanet ve sapık bir cemaat anlayışı…Şerefli bir din adamının yapamayacağı ihanet! Halen bu sapık zihniyeti masum bir hareket olarak görmeye devam edenler varsa, insanlığından, vatanseverliğinden ve dininden şüphe ederiz. Vicdanla, izanla, akılla izah edilemeyecek kadar açık bir ihanetin içinde olanlara deriz ki: Dininizi, Müslümanlığınızı bir sorguya çekin ve artık bu sapık zihniyeti bırakıp tövbe edin. Türk Milletinden de özür dileyin: Biz size ihanet ettik düşüncelerinizi kirlettik, paralarınızı çaldık ve şerefsizce bir ihanetin içinde yer aldık, bin  pişmanız deyin!. Allah size hidayet versin!..

Şimdi ihanetin hesabının sorulma zamanıdır. Suçsuz ve günahsızlar, masum vatandaşlar ayıklanıp hainler, sapıklar ve ihanetin içinde yer alanlar bunun hesabını vermelidirler. 40 Yıldır milletin ve devletin parasını hak etmeden çalanlar, garibin, gurabanın, fakirin ve yetimin hakkını gasp edenler bunun hesabını vermelidirler. Tüm mallarına el konulup, devletten  çaldıkları maaşları tahsil edilip mutlaka cezalandırılmalı ve burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Yakınları, eşleri, çocukları araştırılmalı onların da mal varlıklarına el konulmalıdır. Şüphesiz ki suçsuz ve günahsız olanların ayırt edilmesi ve adaletten ayrılılmaması temel dileğimizdir.

Tüm vatandaşların katılabileceği bir ihbar hattı açılmalıdır. İhbar edenlerin isimleri gizli tutulmalı. Hassasiyet içinde İhbarlar değerlendirilmeli, masum ve suçsuz- günahsız  insanlar ayıklanarak, devlete ihanet eden, ihanetin ve vatan hainliğinin içinde yer alan FETO Terör örgütünün tüm üyeleri ağır bir çekildi cezalandırılmalı ve devletle olan tüm bağlantılarına son verilmelidir.

Etiketler : , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank