content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Kas

Harika UFUK Bedri Rahmi Eyüboğlu Hikaye Yarışmasında Dereceye Girdi

Çorum İskilip Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bedri Rahmi Eyüboğlu Hikaye Yarışması sonuçlandı. 437 eserin yarıştığı hikaye yarışmasında birinciliğe değer eser bulunamadı. Dereceye giren eserler haricinde 17 eser jüri tarafından

“Yayınlanmaya Değer Eser” kategorisinde değerlendirildi. Toplam 20 eser İskilip Kaymakamlığınca kitaplaştırılacak. Ödül töreni 11 Aralık 2015 Cuma günü saat 14.30’da tarihinde İskilip Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılacaktır.

untitledÖdüllere doymayan Adanalı Şair olarak bilinen köşe yazarımız Harika Ufuk sadece şiir alanında değil, öykü alanında da başarılı olduğunu bu yarışmada bir kez daha kanıtladı. “Soma’da Maden İşçisiydi Mehmet” adlı öyküsüyle Adana’nın adını bir kez daha duyurdu. Yurt dışında da köşe yazarlığı, editörlük ve koordinatörlük yapan yazarımız 9 Temmuz 2010 tarihinde Yozgat 11. Uluslararası Sürmeli Festivali Şiir Şöleni'nde "Medeniyetlerin Buluştuğu Kent Yozgat" konulu makale yarışmasında "Medeniyetlerin Buluştuğu Kent Yozgat" başlıklı makalesiyle jüri özel ödülü almıştı.

Harika Ufuk duygularını şöyle belirtti:

Kaymakamlığımızca düzenlenmiş olan "2. Bedri Rahmi Eyüboğlu Hikâye Yarışması" sonuçlarına göre dereceye girmiş olmanızdan dolayı tebrik eder, programımızda yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz. Ödül törenimiz 11 Aralık 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:30 'da İskilip Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Ödülünüzü takdim etmekten ve sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. T.C. İskilip Kaymakamlığı”

Günlük mesajlarımı incelerken e-mail adresime İskilip kaymakamlığınca yollanılan bu mesajı okuyunca çok mutlu oldum. Adana’mızın adını yurt içinde ve yurt dışında duyurduğum için sevinçliyim. Ancak ödülümü almaya maalesef gidemeyeceğim. Yarışmalarda ödüller kazanıyoruz ama yol, konaklama, yemek paralarını genelde bizler karşılıyoruz. Bu yüzden Aydın- Buharkent’e ve Giresun- Şebinkarahisar’a da gidemedim. Umarım ödüllerimi posta ile gönderirler.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank